Kiderült! Ilyen esküvőt szeretne Rácz Jenő és menyasszonya, Dóri

Rácz Jenő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A céltudatos séfnek és menyasszonyának az idei év tele volt meglepetésekkel. Megnyerték egy kereskedelmi csatorna sztárvetélkedőjét, emellett pedig jegyesek lettek. Rácz Jenő és Gyuricza Dóra jővőre tervezik az esküvőt és már azt is elképzelték milyet szeretnének.

"A jövő évre tervezzük, és az már szinte biztos, hogy szűk körben kötjük össze az életünket, még nem tudjuk, hogy tartunk-e utána egy nagyobb lagzit. Szeretnénk, ha mi magunk tudnánk megélni ezt a szép pillanatot, bár tudjuk, hogy a mai világban nem sokáig lehet titkolózni, pedig jó lenne a legnagyobb titokban megházasodni" - mondta a Blikknek Jenő, illetve hozzátette, hogy a brazil szokások szerint jegyességük ideje alatt ő is gyűrűt visel.

"Még nem volt meg az esküvő. Sok kultúrában, például Brazíliában is szokás, hogy nemcsak a nő, hanem a férfi is hordja a gyűrűt az eljegyzés alatt. Dóri ott született, sokáig ott is lakott, ráadásul a családjának majdnem a fele még a mai napig ott él. Így szerette volna tartani a kinti hagyományt. Szívesen hordom az ékszert, mindig elönti a szívemet a szeretet, amikor ránézek, ráadásul tökéletes a mérete is, a párom elsőre eltalálta" – magyarázta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.