Oszter Alexandráéknál így telnek majd az ünnepek: nagyon félti a szüleit

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
karácsony Oszter Alexandra Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Alexandra rendkívül félti 70 feletti szüleit, éppen ezért ritkábban találkoztak ebben az évben a koronavírus-járvány miatt. Most elárulta, hogyan ünnepelnek az idén.

„A koronavírus-járvány miatt mostanában kevesebbet találkozunk, hiszen vigyáznom kell a szüleimre" - kezdte a Borsnak Oszter Alexandra, akiknél a karácsony az egyik legnagyobb ünnep. Mindig összegyűlnek és együtt töltik ezt a pár napot. Most pedig úgy döntöttek idén sem lesz ez másképp.

„Hezitálunk, de úgy tervezzük, hogy meglátogatjuk a szüleimet" - mondta, majd hozzátette, hogy nagyon elővigyázatosak voltak egész évben.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Szigorúan betartottuk az előírásokat, de karácsony az egyik legszentebb ünnep az évben. Ha puszilkodni nem is fogunk, szeretném őket látni. Vitaminokat szedünk és egészségesen táplálkozunk, Megtartjuk a szükséges távolságot, gyakran mosunk kezet, és ahol szükséges, maszkot viselünk. Ennél többet nem tehetünk" - szögezte le a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.