Balesete utáni arcát mutatta meg Judy: 23 éve történt a szörnyű karambol - Fotók

Judy fotók Life.hu Groovehouse baleset évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Groovehouse zenekar gyönyörű énekesnője, Judy életének egyik legmeghatározóbb napja december 14-e, ugyanis 23 évvel ezzelőtt ezen a napon történt a brutális autóbalesete, amit csodával határos módon élt túl. Erre emlékezett a közösségi oldalán. 

1998. december 14-én szenvedett autóbalesetet a Groovehouse zenekar, amelyben az énekesnő, Judy borzamas sérüléseket szenvedett.

Judy szörnyű balesete 23 évvel ezelőtt történt Forrás: TV2 Sajtószoba

"Ma 23 éve, december 14.-én, ami ugyanúgy egy hétfői nap volt, kaptunk egy új lehetőséget az életre... Megtanított igazán élni, és értékelni sokmindent! Hálás vagyok mindenért, hiszen az elmúlt 23 évünkben értük el a legnagyobb sikereket, és nyertünk el minden díjat amire jelöltek minket zenekarommal a GROOVEHOUSE-al. Feleség lettem, és lett egy csodálatos kislányom, amit akkor abban az állapotban és még sok sok éven át álmodni sem mertem volna...
Ma már csak egy dátum december 14.-e, ami már semmiféle félelmet és fájdalmat nem hordoz magában, de mégis anno sorsfordító volt. Mai napig büszke vagyok magamra, hogy végig csináltam, és hogy kitartottam a céljaim, és álmaim mellett" - olvasható a bejegyzésben.

A balesetről és az azt követő felépülésről készült fotókat itt lehet megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.