Nyertes Zsuzsának családja segített átvészelni az idei évet - Videó

Forrás: TV2 -
gyász videó család Nyertes Zsuzsa fájdalom koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyertes Zsuzsa számára nemcsak a koronavírus miatt volt fájdalmas és nehézségekkel teli az idei év. A színésznő a Mokkában mesélt édesapja haláláról és a róla keltett rémhírekről.

Nyertes Zsuzsa nehéz éven van túl és a róla szóló rémhírek sem könnyítik meg a mindennapjait. A napokban az a hír járta körbe az országot, hogy a színésznő önygilkos lett, de ezt Zsuzsa a Mokkában megcáfolta, soha nem volt szó ilyenről.

Az év legnagyobb vesztesége számára édesapja elvesztése, aki váratlanul távozott el júniusban, majd ezt követően a napokban hunyt el egyik legkedvesebb kollegája, Böröndi Tamás, akivel 37 évig dolgoztak együtt és barátként támogatták egymást hosszú éveken át.

Zsuzsa azt is elmesélte, hogy ki a legnagyobb támasza a nehéz időkben.

"A családom, a lányom, a Zsuzsó, a párom, az anyukám, a testvérem (..) az egész család mögöttem áll. ami segít az, hogy optimista vagyok és úgy gondolom, hogy amibe nem halunk bele, az megerősít, úgyhogy én most már olyan erős vagyok, hogy ide nekem az oroszlánt is" - mesélte a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.