Ezzel a módszerrel veszi rá a gyerekeit George Clooney arra, hogy jól viselkedjenek

Forrás: Getty Images/FilmMagic/Axelle/Bauer-Griffin -
trükk George Clooney színész mikulás gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű színész, George Clooney ikrei már háromévesek és bizony, igazi kis ördögfiókák, akikre nagyon oda kell figyelni, nehogy valami csíntalanságot kövessenek el. Clooney-nak azonban egy jól bevált trükknek köszönhetően mindig sikerül jó irányba terelnie őket. 

George Clooney és gyönyörű felesége, Amal ikrei, Ella és Alexander 3 évesen nap mint nap próbára teszik szüleik türelmét, egyre nyitottabbak, érdeklődöbbek a világ iránt, így egyre több figyelmet is igényelnek. Mivel ketten vannak, állandóan valami rosszban sántikálnak.

A világhírű színész, George Clooney gyereknevelési trükkjeiről mesélt Forrás: Dave Benett/Getty Images for Channel 4 Television

A színész Stephen Colbertnek mesélte el, hogy milyen trükköt alkalmaz annak érdekében, hogy megnevelje tündéri ikreit.

"Kitaláltam egy módszert, hogy ebben az időszakban is viselkedjenek. Ugyanabban a szobában alszanak, és amikor felkelnek, hallani lehet, ahogy zajonganak, és valamin vitáznak.

Én olyankor mindig az ajtójuk előtt állok, majd egyszer csak ennyit mondok a saját hangomon: "Oh, szia Télapó!" Ezután a gyerekek csak ennyit hallanak tőlem: "Ho-ho-hó!" Ezután felteszem a kérdést, hogy mit csinál itt nálunk a Mikulás, erre azt felelem: "Oh, csak szeretném megtudni, hogy a gyerekek tényleg jól viselkednek-e." Eközben a szobájukból csak ennyit hallasz: "Azok vagyunk, Mikulás! Azok vagyunk!"

- mesélte viccesen a sármos apuka.

Clooney elmondása alapján ez a trükk eddig minden alkalommal bevált a gyerekeknél, akik a rosszcsontokból hirtelen angyalokká változnak ilyenkor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.