Heti holdnaptár (december 28. – január 3.): mozgalmas hét áll előttünk – égi és földi szempontból

asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy meglehetősen mozgalmas hét áll előttünk – égi és földi szempontból. December 30-án Teliholddal zárjuk az évet, így 31-én már a Fogyó hold hatásaival szépen lassan elkezdhetjük elengedni különféle nyűgjeinket, s köszönthetjük az újesztendőt. Mivel a Hold láthatósága csökken szerdától, így némi energia veszteség elkerülhetetlen, de talán ez nem baj, hiszen nem pörgünk többet és jobban annál, mint amennyire szükséges. Meg hát... a körülmények annyira nem is engedik a túlzásokat. Ha valami megakad, nem jön létre, az nem okoz jelentős kiesést vagy bonyodalmat. Tudatosan tervezd meg a napjaidat!

2020. december 28., hétfő az ♊ben (Növő hold, Ikrek)

Összességében energikus nap, jó lehetőségekkel, de lényeges szempont, hogy elsősorban saját feladatainkkal foglalkozzunk. A kitűzött céloktól nem javallott eltérni. A béke fenntartása a cél.

2020. december 29., kedd a ♋ban (Növő hold, Ikrek)

A Telihold hatásai már ekkor erőteljesen érződnek, így ma inkább kevesebb feladatnak van helye, adjunk teret az elcsendesedésnek. Ha nehézség van, azt meg kell érteni, aztán meg kell oldani.

2020. december 30., szerda a ♋ban (Telihold, Rák)

Leterhelő nap, ugyanakkor szerethető, mert meglátjuk, mi a fontos és mi nem az. A mozgalmasságot nem kell elkerülni, érdemes alkalmazkodni kell a változó körülményekhez. A régi lerombolásának és az új létrehozásának ideje.

2020. december 31., csütörtök a ♋ban (Fogyó hold, Rák)

Mivel ma mindent lehet, csak bulizni és örömünnepet ülni nem... ezét legalább vázoljuk fel a jövőképünket 2021-re. Ami ezen a napon történik, az meghatározza a következő hetek irányvonalát.

2021. január 1., péntek az ♌ban (Fogyó hold, Oroszlán)

Csakis azt szabad szem előtt tartani, hogy mi a mi saját problémánk. Ha ezen a napon nem leszünk kellően magabiztosak, alaposak és határozottak, akkor kellemetlen helyzetek bonyolíthatják életünket.

2021. január 2., szombat az ♌ban (Fogyó hold, Oroszlán)

Összességében egy mozgalmas, energikus nap, tele reménnyel és vágyakozással, jó energiákkal, érdekes ötletekkel, ám ezek megvalósításához elkötelezettség és határozottság szükséges. Hát légy elhivatott!

2021. január 3., vasárnap a ♍ben (Fogyó hold, Szűz)

Aki jól cselekedett mostanság, az jó dolgokban részesül ezen a napon. Ne erőltessünk semmit, minden úgy jó, ahogy van. Ismerjük fel, mi az igazán lényeges számunkra, és ne mondjuk meg másoknak, hogyan cselekedjenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.