párkapcsolat Yuri Tolochko szexbaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Yuri Tolochko állítja, hogy Margo nevű szexbabájában találta meg álmai nőjét. A férfi feleségül is vette a műanyag lányt, természetesen a karácsonyt is együtt töltötték, ám történt egy kis baleset.

A kazah testépítő amiatt vált ismertté, mert egy szexbabával él párkapcsolatban, sőt Margo immáron a felesége. Yuri Tolochko miután megkérte párja kezét elkezdték tervezni az esküvőt, ám a koronavírus miatt tavasszal el kellett halasztani, majd a második időpont is tolódott, mert a férfit megtámadták egy tüntetésen. Nem rég azonban a szerelmesek végre egybekelhettek.

A karácsonyt is együtt töltötték, és a férfi meghívta néhány barátját. Csakhogy az este folyamán kisebb baleset történt, és Margo megrepedt. Ezért el kellett vinni megjavíttatni, így a férjnek kis időre nélkülöznie kell a nejét – írta a Times Now.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.