Galambos Lajcsi máig nem tudja feldolgozni Gesztesi Károly halálát

halál Galambos Lajcsi Gesztesi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1 éve ezen a napon hunyt el a színész.

Ahogy azt korábban megírtuk, Gesztesi Károly színész 2020. január 4-én rosszul lett autójában, infarktust kapott. Éppen a Ferdinánd hídon haladt át, egy találkozópontra tartott, ahonnan a társulat többi tagjával együtt Szegedre vitték volna busszal, ugyanis előadása volt: a Páratlan páros című darab. Már nem ért oda a találkozóhelyre, hiába hívták, nem vette fel a telefont.

Galambos Lajcsi kamaszkora óta ismerte a színészt, nagyon jó barátságot ápoltak. Számára még mindig megrázó belegondolni, hogy egykori barátja nincs többé.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Hatalmas szíve volt, emlékszem, mindig nagyon finom uzsonnákat hozott az iskolába, míg én párizsis szendvicset, addig ő téliszalámisat. Látta, hogy sóvárgunk és mindig kitette az asztalra az övét, hogy bárki ehessen belőle" - nosztalgiázott Lajcsi.

Gesztesi halálának hírét mindenki szkeptikusan fogadta, hiszen senki sem akarta elhinni, hogy ez tényleg megtörténhet.

"A fiam szaladt be a szobába, hogy meghalt Gesztesi... Mondtam neki, hogy én ezt nem hiszem el, és írtam is Karcsinak egy SMS-t, hogy hülyeségeket beszélnek rólad, hívj vissza! Fél óra múlva azonban már mindenhol láttam a szörnyű hírt, és tudtam, hogy sajnos igaz" - mondta a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.