Elfogyott a türelme - Dopeman feljelentette zaklatóját, aki szeretteit sem hagyja békén

Dopeman türelem zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három év után döntött úgy Dopeman, hogy feljelenti zaklatóját. A 45 éves nő évek óta megkeseríti az életét, de családját sem hagyja békén.

Eleinte a videóimhoz szólt hozzá és üzeneteket írt, de nem fenyegetőzött, nem is kérdezett semmit. Kezdetben csak nevettem rajta. Majd megnéztem a profilját, amelyen semmilyen tartalom nem volt, a profilképén pedig próbababákat láttam. Furcsa érzés fogott el, de nem foglalkoztam vel

kezdte a Blikknek a zenész.

A zaklató története akkor fordult komolyabbra, amikor a nő felhívta Dopeman öccsét, Pétert, és meg akarta szerezni a rapper telefonszámát. Bár Péter nem adta ki testvére adatait, a 45 éves nő valahogy mégis megszerezte a telefonszámot,

A történet akkor kezdett komolyra fordulni, amikor a nő felhívta Dopeman öccsét, Pétert, akitől a testvére telefonszámát akarta megtudni. Bár nem járt sikerrel, valahonnan mégis megszerezte a zenész elérhetőségét.

Azt mondogatta, szeretne velem találkozni, olyan volt, mintha spirituális fény lettem volna az életében. Próbáltam higgadtan, de egyértelműen elhajtani, aztán eltűnt, de nem sokáig

– folytatta Dopeman, aki később találkozott is elvakult rajongójával, ugyanis amikor a bíróságon volt, a nő megjelent, és azon túl, hogy hívogatta őt, követte is a rappert.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

Laci hiába próbálta megértetni az őrült rajongóval, hogy amit csinál, az zaklatás, a nő továbbra is üzenetekkel, hívásokkal bombázta őt, eljárt a koncertjeire, sőt, családtagjait is inzultálni kezdte.

"Már mindenhol ott volt. A páromat, Etát is hívogatta, de a legfélelmetesebb az volt, amikor a szüleimet kezdte zaklatni. Azzal hívta fel az édesanyámat, hogy őt küldték a szociális gondozók, hogy segítsen a húgom, Fruzsina ápolásában, ám anyukám nem dőlt be.

Éjjel-nappal hívogatta őket, majd megjelent a házuknál, aztán a bokorból előugorva azt állította, Fruzsina miatt jött. Azt akarta, engedjék be a házba, ami nem történt meg."

- mesélte a rapper, aki végül feljelentést tett.

"Nem félek tőle, de van családom és szeretteim is, akikért aggódom. Ez a nő túlment egy határon, aggasztó és kellemetlen, amit művel.

Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor a hét végén este negyed tízkor felcsöngetett a lakásomba, hogy engedjem be. Nem tudom, hogyan talált rám, hívtam a rendőröket és feljelentést tettem. Akkor derült ki, ennek a nőnek valóban lehet valamilyen problémája, hiszen másfél éve megszökött a kórházból is, kereste őt a rendőrség. Kiszámíthatatlan, nem tudni, ha engem követ, vajon melyik szerettem lesz a következő, de ezt nem hagyom" – mondta határozottan Dopeman.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.