Rács mögé került az igazgató, aki diákjai meztelen fotóit árulta a neten

iskola meztelen iskolaigazgató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra előkerült annak a Kentucky állambeli gimnáziumi igazgatónak az esete, akit 2018-ban ítéltek el, miután kiderült, hogy diákjai meztelen fotóit árulja az interneten.

A férfit 2018-ban 108 hónapnyi szabadságvesztésre ítélték, most viszont több volt áldozat is beperelte: a bíróság összesen 3,6 millió dollárt ítélt oda az áldozatoknak.

Stephen Goodlett iskolaigazgatót 9 év börtönbüntetésre ítélték, 2025 áprilisában szabadulhat.

Gaztetteit úgy hajtotta végre, hogy elkobozta diákjai telefonját, átkutatta azokat, és a rajtuk talált meztelen fotókat egy külső szerverre töltötte, majd weboldalakon tette pénzzé.

A férfi úgy bukott le, hogy az egyik diákja szembetalálkozott egy weboldalon a 15 éves önmagáról készített meztelen fotókkal, és rögtön feljelentést tett. A rendőrség további 60 fotót talált különböző gyerekekről az igazgató számítógépén. Azt nem tudni, Stephen miből fogja kifizetni a többmilliós kártérítést... -írja a Crimeonline.

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.