Apja halála óta először nyilatkozott Kis Grófo

Forrás: Instagram/Kis Grófo -
Kis Grófo halál gyász Kozák László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kis Grófo édesapja december elején hunyt el, az énekes azóta szinte sokkos állapotban van.

Az autentikus cigány zene királya, Kozák László Grófo koronavírus fertőzés következtében veszítette életét. Hirtelen halála nem csak a családját súlytotta le, temetésén annyian vettek részt, hogy hatalmas összegű bírságot is kiszabtak a hatóságok, tiltott csoportosulás miatt.

"Mindennap nehéz, ólomlábakon múlik az idő. A karácsony és a szilveszter egyébként is jeles ünnep számunkra, apám nélkül így külnösen fájdalmas napokon vagyunk túl" - kezdte a Borsnak Kis Grófo.

"Még nem ocsúdtunk fel a sokkból, még mindig mardossa a szívünket a bánat. Hiába mondják, hogy majd idővel jobb lesz, tudom, hogy ennek így kellene lennie, de ezt ebben a percben még nem tudom elhinni, elfogadni, felfogni. Talán majd enyhül kicsit, de elmúlni sosem fog.

Kis Grófo és édesapja Nagy Grófo, azaz idősebb Kozák László. Forrás: Instagram/Kis Grófo

Bízom benne, hogy ha majd jön a tavasz, és talán újra dolgozhatunk, az eltereli majd valamennyire a figyelmemet a gyászról. A munkába akarok temetkezni. Az öcsémmel, Pistivel az a legfontosabb számunkra, hogy az édesapánk örökségét tovább vigyük. Azt mondogatjuk egymásnak, hogy erősnek kell lennünk, és el kell végeznünk azt a munkát, amit apánk vár tőlük. Az ő útján megyek tovább, az ő emlékét ápolom. Méltón szeretnénk képviselni őt, folytatni azt, amit elkezdett. Tudom, hogy ő is ezt szeretné, ezt várja a fiaitó.l"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.