Heti holdnaptár (január 11-17.): A szorgos munka gyorsan megtérül

Forrás: Shutterstock -
asztrológia holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szerda reggeli Újholdat követően növekedésnek indul a Hold, így a hét második felében nagy mozgalmasságra lehet számítani. A szorgos munka gyorsan megtérül, energiaforrásaink kiapadhatatlanok, s ezt ajánlott építő jellegű dolgokra felhasználni. Számos rég várt eredményt lehet bezsebelni, a bátraké a szerencse! Ki kell hozni a pillanatnyi lehetőségekből a legtöbbet úgy, hogy igent mondunk az ismeretlen utak felfedezésére. Új dologba is kezdhetünk, ehhez találunk támogatót, akár lelki, eszmei vagy épp anyagi téren. A kitűzött cél legyen pontos és egyetlen pillanatra se veszítsük szem elől.

2021. január 11., hétfő a ♑ban (Fogyó hold, Bak)

Az Újholdat megelőző pár napban csituljunk el, így hamarabb eljutnak hozzánk az aktuális információk. Békesség, csend, harmónia ötvözete jellemzi ezt a napot. Váljunk befogadóvá mindenre.

2021. január 12., kedd a ♑ban (Fogyó hold, Bak)

Érdemes szétválasztani a jót és a rosszat, a hasznosat és a haszontalant. Ha nem tesszük, akkor annyira összekuszálhatjuk a szálakat, hogy azokat roppant nehéz lesz kibogozni.

2021. január 13., szerda a ♑ban (Újhold, Bak)

A Hold reggeltől már hízik, a kedélyállapotunk emelkedik. Javallott társaságban tölteni az időt, sőt, kifejezetten ajánlott pozitív személyekkel, okos emberekkel eszmét cserélni. Sok új információhoz juthatunk.

2021. január 14., csütörtök a ♒ben (Növő hold, Vízöntő)

Átlagos napnak ígérkezik, de nem ajánlott eltitkolni bármit is. Figyeljünk a körülöttünk zajló folyamatokra, mert mindenből lehet okulni. Gondoljuk át az elmúlt hetek és hónapok döntéseit, módosítsunk a rutinon.

2021. január 15., péntek a ♒ben (Növő hold, Vízöntő)

Ne ma vágjunk új dologba! Vegyük számba a függőben lévő ügyeket, s helyezzük középpontba azokat, amik segíthetik a fejlődésünket, gyarapíthatják tapasztalatainkat, s nem utolsó sorban a pénztárcánkat.

2021. január 16., szombat a ♓ban (Növő hold, Halak)

Remek nap lesz, a fejlődés és gyarapodás lehetőségével. Ajánlott eszmét cserélni, beszélgetni, új célokat kitűzni. Légy nyitott minden eshetőségre! Fura kérdések, érdekes meghívások, formabontó ajánlatok érkezhetnek.

2021. január 17., vasárnap a ♓ban (Növő hold, Halak)

A bátor ember ma belátja hibáját, aztán pedig elnézést kér! Aki ezt megteszi, az ma megbocsátásra lel. Kerülendő a félrebeszélés! Akkor is igaz ez, ha tudjuk, az igazság a másik félnek fájni fog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.