15 kilót fogyott a magyar zenész - Elárulta, hogy csinálta

Fotó: Polyák Attila - Origo -
fogyás életmódváltás DR BRS
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
DR BRS, azaz Béres Attila teljes életmódváltásba kezdett, aminek már látszik is az eredménye. 15 kilót sikerült leadnia.

DR BRS azt vallotta a Blikknek, hogy az elmúlt években egészségtelenül élt. Az éjszakázások nem tették lehetővé, hogy rendszeresen étkezzen, és a sűrű programok miatt leginkább gyorsétteremben étkezett.

IV. Petőfi Zenei Díj átadója 2019 DR BRS Fotó: Polyák Attila - Origo

"Amikor éjszaka hazajöttem a bulikból, akkor gyakran megettem egy hamburgert, vagy egy gyrost, aminek következtében hamar felszaladtak rám a kilók. Eleinte ez nem zavart, de amikor a mérleg már több, mint 100 kilót mutatott, akkor már nem éreztem olyan jól magamat a bőrömben. Addigra már a napjaim is annyira egyhangúak voltak, hogy nem csak a fogyás motivált, hanem az is, hogy végre történjen velem valami, éreztem, hogy szükségem van arra, hogy a nagy rohanásban egy kicsit magamra is odafigyeljek" - mondta a rapper, aki imádja azokat az ételeket, amik nem kifejezetten egészségesek. Ezeket azonban nem iktatta ki teljesen az étrendjéből, egy csalónapot tart a héten, emelett pedig rendszeresen sportol is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.