Híres férfiak, akik úgy öregednek, mint a jó bor: sármosak és szexisek

David Beckham szexi Daniel Craig Chris Pratt George Clooney színész Dwayne Johnson magazin Tom Hardy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfiak olyanok, mint a jó bor, a korral nemesednek. Több ismert férfi is remek példát szolgáltat erre a teóriára. Az arcukon megjelenő mimikai ráncokkal, az őszülő hajjal, a rendezett arcszőrzettel és a szemükből áradó önbizalommal egyszerűen nem kelhet versenyre egyetlen fiatal férfi sem.

Chris Pratt - 41 éves

Hollywood humorzsákja 2009-től hat éven át alakította a pufók, de szerethető Andy Dwyer szerepét a Városfejlesztési osztály című sorozatban. Pratt kisugárzása még így is lehengerlő volt, de a mozis sikerek révén formálódott azzá, akit ma nők milliói imádnak. A Galaxis őrzői vagy épp a Jurassic World hozták meg számára a világhírnevet.

Chris Pratt Forrás: Getty Images, Northfoto

David Beckham - 45 éves

A focista és playboy volt már vékony, szőke szépfiú, de igazán sármos férfi csak 40 felett lett. Persze régen is rengeteg nő fantáziájában megjelent, de valld be őszintén, ha választanod kellene, melyik David Beckhamet látnád szívesen az ajtód előtt?

David Beckham Forrás: Getty Images

George Clooney - 59 éves

Jóval a Vészhelyzet elérhetetlen doktora előtt, Clooney igen bozontos hajjal és mindenféle arcszőrzet nélkül érezte magát jó pasinak. A korral azonban mindenki szerencséjére megérkezett az érett, elegáns és visszafogottan szexis George Clooney.

George Clooney Forrás: Getty Images

Tom Hardy - 43 éves

Tom tipikusan az a férfi, aki fiatalon bájosan kisfiús volt, de ahogy idősödik, arcélei markánsabbá váltak, és akkor a testéről még nem is beszéltünk. A kissé „puha" idomait mára szépen kidolgozta. Egyszerűen nincs az a stílus, ami nem állna jól neki.

Tom Hardy Forrás: Getty Images

Dwayne Johnson - 48

Az egykori pankrátor ma már népszerű színésszé nőtte ki magát. Ám nem csak ennyi változást vehetünk rajta észre. The Rock azon kevés férfi közé tartozik, akiknek jól áll a kopaszság – ami esetében nem a hajritkulást hivatott leplezni. Izmos testén túl azonban ultra szexi mosolyáért és az arcán megjelenő apró ráncokért is rajonganak a nők.

Dwayne Johnson Forrás: Getty Images, Northfoto

Daniel Craig - 52 éves

Ma már csak úgy hivatkozunk rá, mint James Bondra, de bizony a kékszemű sármőrnek is idő kellett, míg beért. A 90-es években még távol állt attól, hogy ő lehessen az új 007-es ügynök, de aztán a kor és az eltökéltség meghozta gyümölcsét.

Daniel Craig Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.