Két héttel a szülés után bikiniben állt kamera elé Jenson Button menyasszonya - Fotó

fotózás fotó szülés után Jenson Button bikini Playboy modell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hete adott életet második gyermekének Jenson Button menyasszonya, Brittny Ward. Az egykori Playboy-modell máris kamerák elé állt, nem is akárhogyan, bikiniben mutatta meg alakját. 

A F1-es pilóta Jenson Button menyasszonya, Brittny Ward december 27-én adott életet második gyermeküknek, aki kislány lett és a Lenny nevet kapta. A korábban Playboy-modellként ismert édesanya egyébként is gyakran oszt meg magáról dögös és szexi fotókat, azonban a mostani igazán bátor húzás volt tőle.

A szülés után két héttel állt kamera elé, hogy bikiniben megmutassa irigylésreméltó alakját. A fotóval a kétgyermekes édesanya célja az volt, hogy inspirálja az őt követő édesanyákat arra, hogy szeressék és fogadják el a testüket - írja a Bors.

"Ez a test határozottan nem az, amit megszoktam. Világéletemben sportoltam, de most nem tudok aktív lenni (...) megtanultam szeretni a testem, legyen nagyobb vagy kisebb. Megtanultam köszönetet mondani a testemnek, ahelyett, hogy kritizálnám. Túl nagy nyomás van a nőkön, hogy gyorsan nyerjék cissza az alakjukat és más nőkhöz hasonlítják őket" - olvasható a bejegyzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.