Heti holdnaptár (január 18-24.): kellemes energiákkal ölel körbe ez a hét

Forrás: Shutterstock -
holdhoroszkóp holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez egy összességében kellemes energiákkal körbeölelt hét, túl január első felén tele optimizmussal és hittel. A Jupiter és a Szaturnusz még közel egymáshoz kínálják a szabad gondolatokat, az újratervezés lehetőségét. 16-a óta az Uránusz is előrefelé halad, így lendületbe jövünk és érdemes az együttműködésre fókuszálni. Megvalósítható ötletek pattannak ki a fejünkből, ezeket érdemes lejegyzetelni, rendszerezni.

2021. január 18., hétfő a ♈ban (Növő hold, Kos)

Jó nap kedveskedésre, szeretetre, figyelemre, ám mégis óvatosan kell bánni a mai nap energiáival, mert túlságosan elragadhatnak bennünket az érzelmeink. Aki függönyt húz a saját szemei elé, az csalódhat...

2021. január 19., kedd a ♈ban (Növő hold, Kos)

Vegyes energetikájú nap, épp ezért a kapkodás kerülendő! Csak tegyünk eleget minden kérésnek, ami befut hozzánk. Emellett érdemes hagyni, hogy a különféle dolgok, történések, emberek megmutassák valódi oldalukat.

2021. január 20., szerda a ♉ban (Növő hold, Bika)

Fontos, hogy lendületesek és bátrak legyünk minden helyzetben. Ahogy kezdődik a reggel, úgy záródik a nap. Amibe most kezdünk, azt gyorsan be kell fejezni – még Telihold előtt.

2021. január 21., csütörtök a ♉ban (Növő hold, Bika)

Kifejezetten jó nap, jó eredményekkel, ugyanis a máskor jelentéktelennek tűnő apróságok ma hirtelen fontos szerephez jutnak. Tegyünk nagy dolgokat! Adakozzunk, támogassunk mindenkit, aki hozzánk fordul segítségért.

2021. január 22., péntek a ♉ban (Növő hold, Bika)

Legyünk egész nap határozottak és magabiztosak, higgyünk a jóban és adjunk teret az önfejlesztés lehetőségének. Bármilyen teendőnk van, azt teljes odaadással csináljuk, másképp nem érdemes.

2021. január 23., szombat az ♊ben (Növő hold, Ikrek)

Érdekes információkhoz jutunk, akkor is, ha azokat nem keressük. Légy nyitott mindenre, mindenkire, s nem utolsó sorban figyelj a belső hang üzeneteire. Tegyük meg azt, amihez kedvünk van, de túlzások nélkül.

2021. január 24., vasárnap az ♊ben (Növő hold, Ikrek)

Mozgalmas nap, vegyes energiákkal, viszont ott bujkálhat a vita. az összefeszülés lehetősége. A segítség kérés és a segítségnyújtás legyen ösztönös, bármelyik oldalon álljunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.