Ganxsta Zolee HOT! magazin Zana Zoé apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ganxsta Zolee igazi lányos apa, akinek Zoé a szeme fénye, ennek ellenére igyekszik laza lenni, és nem izgatja magát a leendő udvarlók miatt.

„Zoé szinte most született, most pedig már 12 éves, kész kis nő! Persze jól hangzik a kérdés, hogy bekészítettem-e már a baseballütőt az udvarlóknak, de ez butaság. Annak idején én így jártam minden lányos apával, mindig kiutáltak, nekem soha nem örült senki; már csak ezért sem szeretnék ilyen lenni" – meséli Zolee a holnap megjelenő HOT! magazinban. – "Másképp akarom csinálni: szeretnék jó fej apuka lenni, aki elfogadja a lánya döntéseit. Ha majd jön a »kismókus«, és Zoé jól érzi magát vele, támogatni fogom, bárkit is választ; nem szólók bele az életébe."

Ganxsta Zolee lánya, Zoé már kész kis nő Forrás: HOT! magazin /

Zolee a friss HOT!-ban még többet is mesél a mindennapjaikról – keressétek a lapot a megszokotton kívül digitális formában is a digitalstand.hu/hot oldalon!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.