Miley Cyrus bevallotta, nem akar többé meztelen férfit látni: csak nőkkel fog randizni

Forrás: Vijat Mohindra/MTV VMAs 2020 via Getty Images/2020 MTV/Vijat Mohindra/Mtv Vmas 2020 -
Miley Cyrus pánszexuális Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőről már korábban is tudni lehetett, hogy mindkét nemhez vonzódik. Most viszont Miley Cyrus kijelentette, hogy ezentúl csak nőkkel szeretne randevúzni.

Miley Cyrus egy rádióműsorban elárulta, sokkal jobban vonzódik a nőkhöz, így most úgy döntött, a gyengébbik nem felé fog közeledni kizárólag. Látni sem akar meztelen férfiakat kivéve, ha művészetről van szó.

Miley Cyrus ezentúl csak nőkel ismerkedik. Forrás: Vijat Mohindra/MTV VMAs 2020 via Getty Images/2020 MTV/Vijat Mohindra/Mtv Vmas 2020

Az énekesnőről már korábban is tudni lehetett, hogy pánszexuális, azaz nem a nemtől függ, hogy kihez vonzódik. Viszont tíz évig élt kapcsolatban Liam Hemsworth-szal. Most azért is döntött a nők mellett, mert így nem nyomasztják a nemi szerepek – írta a Ladbible.

„Sokkal logikusabb, hogy mostantól nőkkel randizzak, mert nem frusztrál majd például az, hogy melyik félnek kellene fizetnie, és a többi hasonló berögződés" – mondta Miley.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.