Tápai Szabina nem hitte volna, hogy ezt tapasztalja harmadik terhességénél

terhesség Tápai Szabina Kucsera Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Noha a kétgyermekes Tápai Szabina már gyakorlott kismama, ez a terhessége most mégis egészen más, mint az előzőek. A sztár bevallotta, két hónapig nagyon rosszul volt.

Harmadik gyerekét várja Kucsera Gábor és Tápai Szabina. A kétgyermekes anyuka azt hitte, neki már nem tartogat újdonságot egy terhesség. Ám amit most tapasztalt, az nagyon meglepte. Konkrétan két hónapig úgy érezte magát minden nap, mintha másnapos lenne.
Korábban ilyen szintű rosszullét nem kínozta a várandósságai alatt. Így Kucsera Gábornak is jobban be kellett segítenie a napi teendőkbe.

Tápai Szabina nagyon rosszul érezte magát terhessége első szakszában. Forrás: Instagram, Tápai Szabina

„Nálunk mindig nagyon nagy munkamegosztás volt, de most tényleg nagyon sok mindent vállalt, mert én csak feküdni tudtam a kanapén. Intézett mindent a bevásárlástól kezdve a gyerekekig. De most már próbálok visszatérni az életbe, és együtt megoldani a mindennapokat" - árulta el Szabina a Mokkában.

A páros tervezte a harmadik babát, de úgy tűnik, itt megállnak, pláne ezek után.

„Lökjetek be a Dunába, ha még egy gyereket vállalok" – mondta viccesen az egykori kézilabdázó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.