Tolvai Reni elképesztő formában van: 17 kilót fogyott és elárulta a titkát - Videó

Forrás: Instagram/Tolvai Reni
Forrás: Instagram/Tolvai Reni -
fogyás életmódváltás Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő bomba formában van, Tolvai Reni 17 kilótól szabadult meg 7 hónap alatt! A sztár most elárulta, hogyan csinálta.

Nagy türelem és kitartás kellett ahhoz, hogy Tolvai Reni leadjon 17 kilót. Az énekesnő elárulta, még 6 hátravan. Ám szerencsére egy olyan módszert talált, amivel nem éhezik.

Kiderült, hogy eddig túl nagy adagokat evett, pedig nem is lett volna szüksége ekkora mennyiségű ételre. Illetve az is nagyon fontos, hogy mikor, mit eszünk. Reni órára pontosan étkezik, napi ötször, ebből kettőt egy étkezés helyettesítővel old meg. Mindezt orvos állította össze neki.

Tolvai Reni 17 kilótól szabadult meg. Forrás: Instagram/Tolvai Reni

Édesanyja is látványos eredményt ért el, ő 20 kilótól szabadult meg. Most táplálkozási szakértőként ad tanácsot másoknak, sőt Reni barátai is elkezdték az ő módszerüket követni.

Természetesen Reni az egészséges étkezés mellett rengeteget sportol is otthon. Bízik benne, hogy ha újra koncertezhet, akkor is tartani tudja új életformáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.