Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, Szalai Kriszta színésznő retteg, hogy a fejükre omlik a házuk: a szomszéd építkezés miatt repedezhet a fal, de hiába van bizonyítékuk, nem történt eddig semmi. Most azonban megelégelték a tétlenséget és a bírósághoz fordultak.

Szalai Kriszta színésznő és férje, Csernák Antal úgy döntöttek, hogy a bírósághoz fordulnak, mert úgy érzik, másként nem fognak megoldást találni a problémájukra. Repedezik a házuk fala, a színésznő állítása szerint a szomszédban zajló építkezés miatt. Retteg, hogy egyszer minden a fejükre omlik, közben pedig ideges, amiért nem történik semmi.

"Legkevesebb négymillió forint lenne helyrehozni a falakat. Nem tudjuk kifizetni, eközben a szomszéd továbbra is elfordítja a fejét. Bár teljesen tönkrementünk lelkileg és idegileg, a múlt héten mégis beadtuk a papírokat a bíróságra" - mesélte a Blikknek a színésznő.

Szalai Kriszta színésznő retteg, hogy rájuk dől a házukForrás: Youtube

A borzalmas kálvária az egész család mindennapjait megkeseríti.

"A családot megviseli ez a borzalmas ügy, a férjem sincs jól. Küzdünk, ahogy a maradék erőnkből futja, de azt hiszem, beleöregedtem ebbe az egészbe. Most szerencsénk van, mert egész enyhe az idő, de amikor a nappaliban ülünk, érezzük, hogy huzat van, befúj a szél a repedéseken. Amikor mínuszok voltak, csak tüsszögtünk és a fűtés összege is a duplájára emelkedett" - magyarázta Kriszta.