Ezzel vádolták Eva Mendest, visszaszólt a színésznő

Eva Mendes plasztika beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztárnak egy kommentelő szólt be, azzal vádolta, hogy plasztikáztatott, ezért tűnt el a közösségi médiából. Eva Mendes nem hagyta annyiban.

Régóta nem posztolt Instagram-oldalára Eva Mendes. Amikor hosszú idő után mégis kitett egy fotót, hogy barátnőjét köszöntse a születésnapján, egy kommentelő megjegyezte, hogy nagyon el van tűnve.
Mire egy másik hozzátette: ennek az az oka, hogy a színésznő megcsináltatott magán valamit, aminek nem olyan lett az eredménye, mint amire számított - írta a Fox News.

„Nem tudom, miért válaszolok neked, de tessék. Szeretnék többet jelen lenni a családom életében. A gyerekeknek szükségük van rám, a posztolás pedig rengeteg időmet elveszi. Ami a plasztikáztatást illet, bármikor megcsináltathatnám, de nem fogom. Nem az ez oka, hanem hogy nem tudok zsonglőrködni a család és a közösségi média között. Tehát, mily meglepő, a családomat választom" – válaszolta Eva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.