Végre összeházasodott Eva Mendes és Ryan Gosling, ilyen volt az esküvő!

Forrás: AFP/Sonia Recchia -
esküvő Ryan Gosling házasság Eva Mendes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nyolc éve ők az igazi hollywoodi álompár két gyönyörű kislánnyal. Ám Eva Mendes és Ryan Gosling a házasságot viszont valamiért halogatták. Egészen ideáig! A legfrissebb hírek szerint a pár titokban egybe kelt.

Nyolc éve szeretett egymásba Eva Mendes és Ryan Gosling közös filmjük, a Túl a fenyvesen forgatásán. Azóta élnek boldogan, már két kislányuk is született, Esmeralda hatéves, Amada pedig négy. Eva mielőtt megismerte párját, úgy érezte, egyáltalán nem akar gyereket, ám a nagy szerelem hatására megváltozott benne valami, és negyven évesen adott életet első kislányának.

A színésznő miattuk feladta a karrierjét egy időre, ám nem rég elárulta, a gyerekek már elég nagyok ahhoz, hogy ő újra hamarosan munkába álljon.

Eva Mendes és Ryan Gosling nyolv év után összeházasodtak. Forrás: AFP/Sonia Recchia

Csakhogy a tökéletes képből még egyvalami hiányzott: Ryan ugyanis nem vette feleségül kedvesét. Ám nemrégiben ez is megtörtént a hírek szerint, a pár kimondta a boldogító igent – írta a HOT! Magazin.

„Az esküvő titkos és rövid volt. Eva törtfehér színű ruhája egyszerű volt, akárcsak a szertartás, amelyen csak a család és két barát volt jelen. Kislányaik voltak a koszorúslányok, és rózsaszirmokat szórtak a szüleik lába elé"

– mesélte egy bennfentes a menyegzőről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.