Kiderült, mi George Clooney házasságának a titka

Forrás: Getty Images/FilmMagic/Axelle/Bauer-Griffin -
házasság George Clooney titok Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki nem gondolná az 59 éves sármos színészről, George Clooney-ról, hogy végtelenül romantikus férfi, aki képes volt mindent bevetni, hogy a karantén alatt se laposodjon el a házassága. 

A sármos és hihetetlenül jóképű színész, George Clooney nagyon romantikus alkat, aki szeret örömet okozni a feleségének, Amalnak. A koronavírus miatti korlátozások az ő mindennapjaikat is felborították, de Clooney nagyon igyekezett, hogy a kissé monoton hétköznapok ne laposítsák el a házasságát - írja az AARP.

Forrás: AFP/Gareth Fuller

A karantén alatt azt találta ki, hogy rendszeresen meglepi a feleségét kézzel írott levéllel, amit a házuk egyes pontjain elrejt neki. Természetesen a romantikus levelekre mindig érkeztek válaszok is.

"Leveleket írok neki és az asztalán hagyom őket, majd pedig ő ír nekem és a párnám alá teszi. Nagyon szeretem a leveleket. Van pár levelem Paul Newmantől, Walter Cronkite-tól, és Gregory Peck-től is. Azokat bekereteztem és kiakasztottam a házban. Ha ezek üzenetek lennének, másképp éreznék az tuti. Talán ez generációs kérdés is..."

- vallotta be Clooney.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.