Gáspár Zsolti utca pénz rokon támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fényes nappal az utcán támadt rá egy férfi Gáspár Zsoltira egy korábbi vitás helyzet miatt. A vita tettlegességig fajult, Gáspár Győző öccse a feljelentésen gondolkodik.

Hangos dulakodásnak lehettek szem és fültanúi Salgótarján egy békés utcájában a járókelők, amikor Gáspár Zsoltit a nyílt utcán megtámadta egy férfi. A vita hangos szóváltással kezdődött, majd tettlegességig fajult a helyzet. Információk szerint Zsoltitól a férfi egy korábbi veszekedés miatt jogtalanul követelt pénzt. Gáspár Győző öccse a feljelentésen gondolkodik.

Forrás: TV2

"Arra lettem figyelmes, hogy hatalmas kiabálás, üvöltözés van az utcán. Odanéztem, majd megismertem az egyik férfit, Gáspár Zsoltit, akit a tévében többször láttam már. Vele kiabált egy férfi, aki jól láthatóan támadólag lépett fel.

Nem hallottam, pontosan miről lehetett szó, de félelmetes volt, hogy napközben az utcán ilyen megtörténhet" - idézte fel a Blikknek az esetet egy szemtanú.

"Épp a pénzváltóból jöttem ki, Zsolti meg a fodrász előtt állt. Egy férfi ordítva fenyegette Zsoltit, akit egyből felismertem. Hallottam, ahogy az a pasas üvölti, hogy ennek rossz vége lesz, meg hogy elintézi őt. Úgy kellett lefogni, hogy ne inzultálja tovább Zsoltit. Aztán szerintem megijedt tőlem, mert elég nagydarab vagyok, biztos verőembernek nézett, pedig csak kíváncsi voltam, mi lehet a gond" - számolt be a történtekről egy másik járókelő.

A lap felkereste Gáspár Zsoltit is, aki elismerte, hogy többször ököllel bántalmazták az utcán több járókelő szeme láttára, de később visszavonta a nyilatkozatát. Az eset nagyon megviselte lelkileg, azon gondolkodik, hogy jogi útra tereli az ügyet.

Az ügyben Gáspár Győző is felszólalt.

"Hallottam, mi történt...Zsolti kikapott, úgy tudom, egy rokonunk verte meg őt. Az egyik ismerősöm, aki látta a történteket, írt nekem, hogy éppen verik az utcán a testvéremet"

- mondta Győző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.