Rubint Réka: "Édesapám óvó ölelése mindig velem van" - Fotó

halál Rubint Réka család édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka megmutatta, mi történik a kulisszák mögött, amíg ő edzést tart.

Lassan 2 éve, hogy elhunyt Rubint Réka édesapja. A csinos fitneszguru tavaly ilyenkor egy posztban elárulta, édesapja rettenetesen hiányzik neki, halálával a szíve egy darabját magával vitte. Most egy újabb fotó került fel Réka oldalára, amellyel kapcsolatban őszintén vallott a követőinek:

"Édesapám lassan 2 éve, hogy örökre elbúcsúzott tőlem ... de a mozdulatai, a pillantása, óvó ölelése még mindig itt van velem. Minden nap, minden percében. A fotòja a garázsban vár minden nap, amikor megérkezek, és Ő az, aki minden egyes nap jellegzetes mosolyával az utamra enged. Nekem fontosak ezek a pillanatok, biztonságot adnak.

Èdesanyám ma vègignézte a tornámat, és automatikusan Apukàm fotòja mellé ült. Szóvszorító érzés volt látni edzés közben ezt a pillanatot. Vajon mit ér az érzés, ha a màsik feled már nincs Veled?! Milyen èrzések kavaroghatnak ilyenkor egy egyedül maradt szívben?! Energia. Szeretet... öröm és magány ... egy biztos! Mindent megteszek, hogy megpròbàljam pótolni az űrt" - írta Réka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.