rúdtánc szexi Kandász Andrea sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kandász Andi tele van önbizalommal fogyása óta. Hogy ne csak karcsú, hanem feszes is legyen a teste, erotikus sportba kezdett férje legnagyobb örömére.

Kandi régóta szerette volna kipróbálni a rúdtáncot, de mivel fél éve még 86 kiló volt, így akkor még nem bírta volna el saját magát. A csinos magyar műsorvezető azonban nemrég 20 kilót fogyott, úgyhogy most már semmi sem tarthatja vissza.

Mivel jó sok zsír eltűnt rólam, szerencsére önsanyargatás nélkül, így gondoltam, itt az ideje az izmosításnak, esetleg egy oktató segítségével. Hónapokkal ezelőtt volt az első órám, és teljesen elájultam, hogy minden izomcsoportot megmozgat. Nem volt egyszerű, pedig én sokáig balettoztam, van táncos múltam" – mesélte Kandász Andi az nlc-nek.

Kandász Andrea Forrás: Andras Lung Photography@2016/ Andras_Lung_Photography@2015

A népszerű műsorvezető teljesen rákattant a rúdtáncra, imádja minden percét és van még egy előnye, férjét is lenyűgözheti egy privát előadással:

Minden perce szórakoztató, nőies, és hatalmas önbizalmat ad, hogy elbírom a saját testemet. Ráadásul az is nagyon izgalmas, hogy a férjemet feldobhatom egy ilyen meglepetéssel. Ettől tuti nagyon boldog lesz a szülinapja" –kalandozott el mosolyogva Kandi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.