Heti holdnaptár (február 8-14.): mondjunk igent az ismeretlen utak felfedezésére

asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 A csütörtök esti Újholdat követően lassú ütemben, de hízni kezd a Hold, így a hét második felében jelentős és látványos dolgokra lehet számítani. A szorgos és odaadó munka gyorsan megtérül, energiaforrásaink feltöltődnek, s ezt ajánlott építő jellegű feladatokra, megvalósításokra felhasználni. Számos rég várt eredménynek lehet végre örülni, emellett bátraké a szerencse! Ki kell hozni a pillanatnyi lehetőségekből a legtöbbet úgy, hogy igent mondunk az ismeretlen utak felfedezésére. Új dologba is kezdhetünk. A kitűzött cél legyen pontos és ez lebegjen a szemeink előtt.

2021. február 8., hétfő a ♑ban (Fogyó hold, Bak)

Ismerjük fel ezen a napon, mi az igazán lényeges számunkra. Ideje a szellemi megvilágosodásnak, a tisztánlátásnak. Fájdalmas lehet, ám a hasznossága elvitathatatlan. Legyünk befogadók mindenre.

2021. február 9., kedd a ♑ban (Fogyó hold, Bak)

Érdemes szétválasztani a jót és a rosszat, a hasznosat és a haszontalant. Figyelni kell a különféle eseményekre, mert ezek és az ott résztvevő emberek megmutatják, merre kell továbbmennünk.

2021. február 10., szerda a ♒ben (Fogyó hold, Vízöntő)

Az elmúlt napok és hetek különféle tapasztalatainak összegzésére és a megbocsátásra kiváló nap. Az aktuális tervek újragondolásának ideje. Nem szükséges kapkodni, még van némi idő az Újholdig.

2021. február 11., csütörtök a ♒ben (Újhold, Vízöntő)

Helyezzük a saját igényeinket előtérbe. Nem érdemes eltitkolni semmit. Figyeljünk a körülöttünk zajló folyamatokra, mert mindenből lehet tanulni. Gondoljuk át az elmúlt hetek és hónapok döntéseit, módosítsunk a megszokásokon.

2021. február 12., péntek a ♓ban (Növő hold, Halak)

Ne ma vágjunk új dologba, de feltétlenül örüljünk annak, amink már megvan! Vegyük számba a függőben lévő ügyeket, állítsunk fel sorrendet és legalább egyet oldjunk is meg ezekből.

2021. február 13., szombat a ♓ban (Növő hold, Halak)

Bonyolult délelőtt, kerülni kell a vitákat. Amire gondolsz, az fog történni. Hát légy okos! Ha jóra gondolsz, akkor a fejlődés és gyarapodás lehetősége adott. Ajánlott eszmét cserélni, beszélgetni, új célokat kitűzni délután.

2021. február 14., vasárnap a ♓ban (Növő hold, Halak)

A bátor ember ma belátja hibáját, aztán pedig elnézést kér! A bátor megformálja a szavait és kerüli a vitákat. Aki ezt megteszi, az ma megbocsátásra lel. Kerülendő a félrebeszélés és a tények takargatása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.