Édesanyja korai elvesztése felnyitotta Endrei Judit szemét

Forrás: TV2 -
immunerősítés Endrei Judit egészség egészséges életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korán elveszítette szüleit Endrei Judit, a népszerű televíziós bemondó. Édesanyja halála után megfogadta, hogy szüleivel ellentétben ő egészségesebben fog élni és mindent megtesz azért, hogy folyamatosan erősítse szervezetét.

Mióta őt elveszítettem, a korábbinál is, még jobban odafigyelek magamra. A mostani helyzetben még inkább tudom, hogy mindent meg kell tennem, hogy erős maradjon a szervezetem. Elkezdtem keresgélni az interneten, és ennek köszönhetően találtam rá egy speciális gyógynövénykúrára. Pár hónapja szedem is, segít a szervezet védekező mechanizmusát megerősíteni, megküzdeni a vírusokkal és baktériumokkal, és most erre különösen nagy szükségem van. Olyan erőben vagyok, mint a legfittebb éveimben" – mesélte Endrei Judit.

Endrei Judit 66 évesen is nagyon jó formában van. Forrás: TV2

Nem csak ő, hanem testvére is az egészséges életmód híve. Rendszeresen gyalogolnak együtt, ezzel is erősítve a köztük levő jó testvéri viszonyt:

Kis lelkiismeret furdalást érzek amiatt, hogy anyukámat nem noszogattam jobban, hogy éljen egészségesebben. Most a testvéremmel nem követem el ezt a hibát, nagyon figyelek arra, hogy például megóvjuk az ő immunrendszerét is. Szerencsére Erika hallgat is rám, szépen beveszi, amit adok neki, és sosem hagyja ki a közös mozgást sem. Mindig jó testvérek voltunk, és ez így van a mai napig is." – tette hozzá az egykori televíziós.

Endrei Judit nagyon jól tartja magát, csinosabb mint valaha. Ezért is lepődtünk meg, amikor tavaly arról mesélt követőinek, hogy fiatalon nem tartották elég csinosnak a tévézéshez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.