Heti holdnaptár (február 15-21.): remek ötletek pattannak ki a fejünkből

Forrás: Shutterstock -
ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten a Merkúr még retrográd, így továbbra is kerülendő a jelentős szerződések megkötése és olyan ígéretek szabadon engedése, amikről már előre tudjuk, hogy nem, vagy csak nehezen megvalósíthatók. Mindemellett remek ötletek pattannak ki a fejünkből, ezeket érdemes lejegyzetelni, rendszerezni, és jövő héttől aktívan dolgozni a megvalósításon.

2021. február 15., hétfő a ♈ban (Növő hold, Kos)

A táplálkozás napja, bátran egyél és igyál kedvedre. Jó nap szeretetre, figyelemre, s fura csavar, hogy mégis óvatosan kell bánni a mai nap energiáival, mert túlságosan elragadhatnak bennünket az érzelmeink.

2021. február 16., kedd a ♈ban (Növő hold, Kos)

A csend teremt ma valódi eredményt, mert ha fülelsz, remek információkhoz jutsz. Emellett a kapkodás kerülendő! Csak tegyünk eleget minden kérésnek, ami befut hozzánk. A dolgok, történések, emberek megmutatják valódi oldalukat.

2021. február 17., szerda a ♉ban (Növő hold, Bika)

Fontos, hogy lendületesek és bátrak legyünk minden helyzetben. Ahogy kezdődik a reggel, úgy záródik a nap. Minden eldobott bumeráng visszatér, úgyhogy csak okosan hajigáljunk bármit is...

2021. február 18., csütörtök a ♉ban (Növő hold, Bika)

Gondoljuk át alaposan a közelmúlt eseményeit, s megérthetjük, mi és miért történt jól, vagy miért akadt el valaminek a megvalósítása. Adakozzunk, támogassunk mindenkit, aki hozzánk fordul segítségért.

2021. február 19., péntek az ♊ben (Növő hold, Ikrek)

Leterhelő és bonyodalmakat rejtő nap, ezért legyünk egész nap határozottak és magabiztosak, higgyünk a jóban és adjunk teret az önfejlesztés lehetőségének. Bármilyen teendőnk van, azt teljes odaadással csináljuk.

2021. február 20., szombat az ♊ben (Növő hold, Ikrek)

Érdekes információkhoz jutunk, akkor is, ha azokat nem keressük. Legyünk nyitottak mindenre, mindenkire, s nem utolsó sorban a belső hang üzeneteire. Családunk és szeretteink kerüljenek fókuszba.

2021. január 24., vasárnap az ♊ben (Növő hold, Ikrek)

Mozgalmas nap, vegyes energiákkal, s akár az érzelmek is elszabadulhatnak. Mindemellett ott bujkálhat a vita, az összefeszülés lehetősége. A segítség kérés és a segítségnyújtás legyen ösztönös.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.