Ezek a legnagyobb gyengeségeid a horoszkópod alapján - 2. rész

Forrás: Shutterstock -
gyengeség csillagjegy horoszkóp magazin tulajdonság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csillagjegy alapján nem csak arra lehet következtetni, hogy miként mozog valaki a konyhában, de bizonyos tulajdonságokra, konfliktuskezelési technikákra és a bensőből fakadó félelmekre is. A következőkben megismerheted 6 állatövi jegy gyengeségeit. Ne merülj el bennük, inkább próbáld meg a javadra fordítani!

A horoszkóp alap személyiségjegyeivel ugyan megmagyarázható egy-egy visszatérő, negatív viselkedés, de a felelősség elől nem lehet a „szoknyájuk" alá bújni.

„Én megengedhetem magamnak, hogy drámázzak, hiszen Oroszlán vagyok!"

A gyengeségek felismerésével lehetőséget kapunk a változtatásra. Némi tudatossággal, önmonitorozással, és megértéssel jobb emberekké válhatunk, akik elsősorban a saját lelki békéjükért tesznek, nem pedig mások elvárásai alapján cselekednek.

Korábban már megmutattuk 6 csillagjegy gyengeségeit, most következzen a Szűz, az Ikrek, a Skorpió, a Nyilas, a Bak és a Mérleg!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Rend és rendszer szeretete könnyedén átcsaphat megszállottságba. Ekkor a rendmánián túl a részletek megszállottjává válhat. A Szűz ugyanakkor pedáns jelleméből fakadóan könnyedén lehet önelégült, lenézhet másokat. Az se ritka, hogy mindig mindenben a tökéletességre törekszik, és ezért rengeteg áldozatot hoz, melyek később visszahatnak rá.

A Szűz pedáns jelleméből fakadóan könnyedén lehet önelégült, lenézhet másokat Forrás: Shutterstock

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg folyton az egyensúlyt tűzi ki céljául, és ezért számtalan, ennek útjában álló problémát egyszerűen a szőnyeg alá söpör, nem vesz tudomást róluk. Az egyensúly része egy jól működő párkapcsolat is, melyért rengeteg számára negatív kompromisszumra, áldozatra képes. Már-már könnyedén válhat kapcsolatfüggővé.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A szúrós jegyként is emlegetett Skorpió sokkal érzékenyebb, mint ahogy azt a környezete felé mutatja. A csalódás elkerülése érdekében szeret mindent maga irányítani, még a körülötte élőket is. Gyakran támad védekezésből, vagy rombol le valamit maga – például párkapcsolatot, ha megérzi, a másik bizonytalanságát -, hogy ne legyen kiszolgáltatva másnak.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A kalandos Nyilas gyakran válhat csapongóvá, megbízhatatlanná. A szabadság iránti vágya könnyedén vezethet magányossághoz. Sok esetben tapintatlan, amivel nagyon megbánthat másokat, pedig egyáltalán nem nevezhető rosszindulatú jegynek. Mivel folyton siet, képtelen elmerülni a részletekben, emiatt mások felszínesnek láthatják.

A Nyilas szabadság iránti vágya könnyedén vezethet magányossághoz Forrás: Shutterstock

Bak (december 22. – január 20.)

A Bak hataloméhségét nehéz kielégíteni. Sokszor ez vezeti az ismerősi, baráti köre kialakításában is, de az se ritka, hogy aktuális hatalmi pozíciójuk alapján ítéli meg az embereket. Képtelen hosszú távon mások szabályai szerint élni, helyette megteremti a saját szabályrendszerét, de szívesen teszi ezt másokkal is.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Különcségével előfordulhat, hogy túlzásba esik, ami bizony komolyan torzíthatja az önképét. A Vízöntő szeszélyes jegy, aki folytonos változatosságot igényel, különben azt érzi, csapdába került. Ő azonban nem tud hosszú távon áldozatot hozni, egyszer ki fog törni, méghozzá a lehető legszélsőségesebb módon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.