Ezek a legnagyobb gyengeségeid a horoszkópod alapján - 1. rész

Forrás: Shutterstock -
gyengeség csillagjegy horoszkóp magazin tulajdonság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 12 csillagjegyhez bizony nem csupán öltözködési stílusok társíthatóak, de negatív tulajdonságok, félelmek, gátak is. A következőkben megismerheted 6 állatövi jegy gyengeségeit. Ne merülj el bennük, inkább próbáld meg a javadra fordítani!

A horoszkópot sokan csak egyfajta kibúvónak tartják, amivel bizonyos negatív tulajdonságok, személyiségjegyek, folyton visszatérő kudarcok könnyedén megmagyarázhatóak.

„Bocsi, de tudod, én skorpió vagyok!", „Hagyd rá, tudod, Ikrek!"

A gyengeségek felismerése azonban nem egyenlő a hátuk mögé bújással. Egyrészt segítenek a másik vagy épp sajt magunk megértésében, elfogadásában, másrészt felismerésükkel ráléphetünk a változás útjára, az életünket negatívan befolyásoló, saját magunk generálta gátak leküzdésében, azaz a megerősödésben, fejlődésben.

Nézd meg, milyen gyengeségei vannak a Halaknak, a Kosnak, a Bikának, az Ikreknek, a Ráknak és az Oroszlánnak!

Halak (február 19. – március 19.)

A fantázia szőnyegéről lezuhanva, a Halak nehezen képes megbirkózni a valóságunk ridegségével. Gyakran kalandozik és veszik el a gondolataiban, amit mások bambulásként fognak fel. sok mindent megígér, de igazán csak később gondol bele, mit is jelentenek ezek rá nézve pontosan, emiatt pedig gyakran visszatáncol.

A Halak gyakran kalandozik és veszik el a gondolataiban Forrás: Shutterstock

Kos (március 20. – április 19.)

A Kos bizony igen könnyedén kezd el másokat manipulálni, emiatt pedig gyakran nem viselkedik egyenesen. Mivel nyughatatlan csillagjegy, mindnet azonnal akar, de hiányzik belőle a célok eléréséhez szükséges kitartás. Visszatekintve, számtalan félbehagyott dolgot láthat, amik érthetőek hobbira, munkára, de akár emberi kapcsolatokra is. Könnyedén válhat önzővé.

Bika (április 20. – május 20.)

Ő az a jegy, akinek mindig mindenről konkrét elképzelése van, így tehát egy Bikát bizony szinte lehetetlen vállalkozás meggyőzni arról, amiről ő bizony más nézeteket vall. Nem szeret kockázatot vállalni, emiatt ritkán nyit az új, ismeretlen irányába. Szeret tárgyakat és embereket is birtokolni, mivel ettől érzi magát biztonságban – állandóság, változás nélküliség.

Ikrek (május 21. június 20.)

Sokan nagyotmondónak, hazudozónak tartják, mivel az Ikrek gyakran változtat bizonyos általa megélt, elmesélt történeteken, kissé eltérve a valóságtól. Mindezt szándékosság nélkül, hiszen benne folyton új és új értelmet nyer az „igazság". Jellemző vonása még, hogy ritkán képes titkot tartani, mivel imád másokat kibeszélni, pletykálkodni.

Az Ikrek ritkán képes titkot tartani, mivel imád másokat kibeszélni, pletykálkodni Forrás: Shutterstock

Rák (június 21. – július 22.)

A Rák rendkívül érzelmes és érzékeny jegy, gyengeségeit is ez a tulajdonsága adja. Amint kiszolgáltatottnak, sebezhetőnek érzi magát, félni kezd. Ekkor szinte teljesen kifordulhat önmagából, az addig melegszívű Rák féltékeny lesz, és elfogja a birtoklási vágy. Ezekbe kapaszkodik ugyanis a biztonság után kutatva.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A magabiztos Oroszlán könnyedén válhat öntelté, fölényeskedővé, sőt, egyes helyzetekben zsarnoki módon képes akaratát érvényesíteni. Ezekre azonban nem mások elnyomása, lenézése viszi rá. Az Oroszlán éltető erejét az adja, ha rajonganak érte, dicsérik, ám hamar észreveszi, ha valaki nem őszintén közeledik felé, ekkor pedig átvált egyfajta romboló stratégiába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.