Igaz a hír! Eljegyezte szerelme a közkedvelt színésznőt

Forrás: AFP/2020 Getty Images/Frazer Harrison -
Shailene Woodley eljegyzés szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aaron Rodgers, amerikai focista és Shailene Woodley, a Hatalmas kis hazugságok sztárja nagy meglepetést okoztak közeli barátaiknak - teljesen váratlanul jelentették be, hogy eljegyezték egymást.

Shailene Woodley, a Hatalmas kis hazugságok sztárja megerősítette, hogy titokban eljegyezték egymást párjával, Aaron Rodgers amerikai focistával.

A 29 éves színésznő Jimmy Fallon hétfő esti show-jában adott választ a kétkedőknek. A gyönyörű sztár azzal is viccelődött, hogy nem gondolta volna, hogy olyan férfihoz fog feleségül menni, aki labdákat dobál a megélhetése érdekében - adta hírül a People magazin.

Shailene Woodley Forrás: AFP/2020 Getty Images/Frazer Harrison

A sorozatsztár eddig nem igazán követte nyomon az amerikai futballt és most a pandémiának köszönhetően is nagyon lehetőség erre, úgyhogy Shailene nem látta még vőlegényét játszani. De neki nem is ez számít. Ő nem a sportolót látja benne, hanem egy jófej pasit, aki véletlenül jó a sportban is.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.