Kis Grófo fájdalmas vallomása édesapjáról: "Túlvilágról üzen nekem"

Forrás: Instagram/Kis Grófo -
Kis Grófo halál túlvilág gyász édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly december elején hunyt el Kis Grófo édesapja, aki a koronavírus-fertőzés miatt lélegeztetőgépre is került, de az orvosok már nem tudták megmenteni az életét.

Kis Grófo apja halátát még nem tudta feldoglozni, hiánya mindennap érződik a családtagokon. A Ripost7-nek adott interjújában beszélt arról, hogy miként élik meg a családfő távozását.

"Ő is azt szeretné, hogy előre nézzünk, hogy erősek legyünk. Egy dolog van, ami segít enyhíteni a fájdalmunkat: a tudat, hogy ő már odafönt a Jóistennek csinálja a jókedvet, neki okoz vidám perceket. Persze nagyon szerettük volna, ha még sokáig itt maradt volna köztünk az édesanyámmal, a testvéreimmel és persze velem. Sajnos nem így alakult. Van, hogy elkeseredem, ilyenkor a hitbe kapaszkodom. (...) Én, mint az idősebb fiú, 27 évesen magamra vállaltam a családfő szerepét. Már nem Kis Grófo vagyok, Nagy Grófo lettem. Az én feladatom, hogy összetartsam a családot, de ez nem nehéz, hiszen mindenki ezt szeretné."

Kis Grófo és édesapja Nagy Grófo, azaz idősebb Kozák László. Forrás: Instagram/Kis Grófo

Kis Grófo arról is mesélt, hogy édesapja időnként üzen neki:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.