Kigyúrta magát a karantén alatt Vásáry André

boldogság szerelem komoly kapcsolat sport Vásáry André énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű hangú énekes bevallotta, hogy az utóbbi időben úgy érzi, hogy megérett egy komoly kapcsolatra, és nyitott szívvel fogadná a szerelmet.

André nagyon jól érzi magát most a bőrében, hiszen bomba formában van. A koronavírus első hulláma alatt kemény edzésekkel töltötte ki a szabad óráit – írta az AcNews.
Az énekes azt is elárulta, hogy a sok pozitív visszajelzés nagyon jólesik neki, és növeli az önbizalmát is. Ennek köszönhetően most nyitott lenne egy új szerelemre, sőt még egy komoly kapcsolattól sem zárkózna el.

Kigyúrta magát a karantén alatt Vásáry André Forrás: Life TV

"Hamar megismerem, ha valaki az ismertségem miatt akar ismerkedni velem. Persze fontos a külső, de nálam ez sosem volt elsődleges szempont. Nincs most párkapcsolatom. Volt egy hosszabb, ami egy éve véget ért, és azóta volt egy nagyobb szünet ilyen téren. Most viszont azt érzem, hogy abszolút nyitott vagyok egy komoly kapcsolatra. Ha pedig valami komoly, akkor az nálam szent és sérthetetlen. Úgy érzem, hamarosan rám fog találni a szerelem" - fogalmazota meg az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.