Árulkodó fotók! Újra együtt van Bradley Cooper és Irina Shayk? - Fotó

Irina Shayk fotó Bradley Cooper szakítás újra Együtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű színész, Bradley Cooper és modell párja, Irina Shayk 2019-ben döntöttek úgy, hogy különválnak az útjaik. Most azonban egy lesifotó miatt elindultak a találgatások: lehet, hogy újra egy párt alkotnak?

A szupermodell és a színész viszonya 2015 tavaszán kezdődött. Kapcsolatukat megtartották maguknak, életüket a nyilvánosság kizárásával élték, nem nyilatkoztak a magánéletükről. Azonban Cooper Lady Gagával közös sikerfilmje, a Csillag születik után valami elromlott kettejük között. Sokan arra gyanakodtak, hogy a színész és Gaga között kialakult románc vethetett véget a kapcsolatuknak, de végül ez nem igazolódott be.

2019-ben szakított Bradley Cooper és modell kedvese, Irina Shayk Forrás: AFP/Glyn Kirk

Úgy tűnik azonban, hogy a volt szerelmespár igenis tartja egymással a kapcsolatot, egy lesifotósnak sikerült őket tegnap lefotóznia, amikor a modell New York utcáin sétálgatva egyszer csak beszállt a színész kocsijába, majd elhajtottak.

Az ismerősök szerint azonban szó sincs kibékülésről, pusztán közös lányuk, Lea De Seine miatt gyakoriak a találkozók - írja a Harpers Bazaar.

"Igazi családként próbálnak működni, és annyiszor csinálnak közös programokat, amennyiszer csak tudnak. Rengeteget beszélgetnek, és igazán jó barátok"

- nyilatkozta az egyik barát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.