A 44 éves színész és fiatal barátnője, a 33 éves modell úgy döntöttek, hogy különválnak. Most azt szervezik, hogyan osszák meg közös kislányuk, a kétéves Lea De Seine felügyeleti jogát – árulta el egy bennfentes a People magazinnak.

A szupermodell és a színész viszonya 2015 tavaszán kezdődött. Kapcsolatukat megtartották maguknak, életüket a nyilvánosság kizárásával élték, nem nyilatkoztak a magánéletükről. „Sok barátom van, akik megosztják életük legfontosabb pillanatait az Instagramon vagy bármilyen másik közösségi felületen. Szerintem ez nagyszerű, de azt gondolom, hogy ez a személyes döntésük” – nyilatkozta 2019 februárjában Shayk. „A szakmai életemet a nyilvánosság előtt élem, ezért úgy határoztam, hogy a magánéletem csendes lesz. Ez csak az enyém és a családomé, és nagyon boldog vagyok így.”

Bradley Cooper és Irina ShaykForrás: AFP

Egy hónappal később Cooper az apaságról áradozott Oprah Winfrey-nek: „A lányunk egyszerűen elképesztő, és sokszor látom benne az apámat”. A színész édesapja 2011-ben hunyt el tüdőrákban.

Bradley életében nagyon fontos volt a 2018-as év. Sikerfilmjével, a Lady Gaga főszereplésével készült Csillag születikkel több Oscart is bezsebelt. A gála után a színész arra koncentrált, hogy lassítson, és minden idejét a családjával töltötte.

A pár képviselői hivatalosan még nem erősítették meg a szakítás hírét.