Irina Shayk és Bradley Cooper eddig nem beszéltek a kapcsolatukról, de a modell most megszólalt: így érzi magát egyedülálló anyaként.

Irina Shayk és Bradley Cooper szakítása senkit nem lepett meg, hiszen nem sokkal azután bontották fel a kapcsolatukat, hogy elterjedtek a pletykák Bradley és Lady Gaga között fűződő románcról. Utóbbi – egyelőre – nem bizonyult igaznak, az azonban igen, hogy a színész és modell szerelme között nem volt már rózsás a helyzet. A szakításról eddig egyikük sem nyilatkozott, Irina azonban most kivételt tett, és mesélt egy kicsit kapcsolatukról és arról, milyen egyedülálló anyának lenni.

Bradley Cooper és Irina ShaykForrás: AFP/Glyn Kirk

„Azt hiszem minden jó kapcsolat előhozza a legjobb és a legrosszabb oldalad is – ilyen az emberi természet. Két nagyszerű ember nem biztos, hogy párként is nagyszerű"mondta Irina. „Rendkívül szerencsésnek érzem magam, hogy megtapasztalhattam azt, ami köztünk volt. Az élet Bradley nélkül számomra egy új alap. Nehéz megtalálni az egyensúlyt az egyedülálló anya, a dolgozó nő és a családfenntartó között. Hidd el, vannak olyan napok, amikor felébredek, és arra gondolok, nem tudom, mit tegyek, úgy érzem, szétesek" – mondta.