Mindenki imádja a 100 éves hölgyet, aki még mindig dolgozik a McDonald's-ban

McDonald's 100 éves munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
100 éves lett a Mcdonald's alkalmazott, Ruthie Shuster, akinek esze ágában sincs otthagyni munkáját. 

Ruthie Shuster csaknem fél évszázada dolgozik már a Pittsburgh-i McDonald's étteremben. A hölgy igazi helyi látványosság, aki mindig kedves mosollyal üdvözli a vendégeket, egy héten át négy este táncolni is szokott és péntek délután még dalra is fakad. Persze most ezt a koronavírus alatt nem teheti meg, ez Ruthie egyik legnagyobb szívfájdalma és az, hogy nem tud munka után táncra perdülni - adta hírül az Unilad.

Míg sokan azt mondják, hogy a 100. életévet megélni hatalmas dolog, Ruthie nem csinál ebből nagy ügyet, hisz ez csak egy szám. Az idős asszony 50 évesen özvegyült meg és azóta csak dolgozik és dolgozik. Elmondása szerint nagyon szeret dolgozni és esze ágában sincs abbahagyni.

- mondtha Ruthie.

Az idős hölgy nagyon népszerű a környéken és még saját postaládát is kapott az étterem előtt, hogy az emberek ide küldhessék jókívánságaikat 100. születésnapja kapcsán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.