Bevállalta: Kandász Andrea erotikus fotózáson mutatta meg tökéletes testét - Fotók

fotósorozat erotikus fogyás Kandász Andrea életmódváltás erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kandász Andrea 23 kilótól szabadult meg, és hogy megörökítse új külsejét, egy szexi fotózást is bevállalt.

A TV2 sztárja nyolc hónappal ezelőtt szinte sokkot kapott, amikor látta, hogy 86 kilóra hízott.

„Egyszerűen nem hittem a szememnek! Már azon a júliusi napon elhatároztam, hogy ennek véget kell vetni. Bevallom, korábban hajlamos voltam koplalni, most is így vágtam bele a fogyókúrába, sőt, mellette futottam is rendszeresen. A szervezetem persze teljesen kimerült, fáradt voltam, az eredmény pedig bárhogy is akartam, elmaradt. Ekkor döbbentem rá, hogy változtatnom kell"

– kezdte a ripostnak Andi, aki az elejétől fogva 63 kilóra akart fogyni.

A gyönyörű műsorvezető rendszeresen futott, rúdtáncolni kezdett, és naponta hatszor, kis adagokban, egészséges ételeket evett. Az életmódváltás és a kitartás meghozta gyümölcsét: Andi 23 kilótól szabadult meg.

„Úgy tartják, annyit kell ennünk egyszerre, amekkora a gyomrunk. Mondanom sem kell, hogy egy átlagos adag ennél jóval nagyobb.

Szerencsére imádom a zöldségeket és a halat, általában egész nap ezeket eszem, kis adagokra elosztva. A lényeg, hogy három hónapja tartom ezt a 63 kilót, már csak izmosodni szeretnék"

– árulta el a tévés, aki dögös fürdőruhában is megmutatta magát. Andi így szeretné motiválni a fogyni vágyókat, és megköszönni azt a rengeteg bókot, amit kap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.