Teljesen eltűnt a családja elől Fekete Dávid: a gyerekei felől sem érdeklődik

Forrás: Fekete Dávid/Instagram -
válás Fekete Dávid szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fekete Dávid csütörtökön jelentette be, hogy válik feleségétől. Azóta hiába keresik, senkivel sem áll szóba.

Dávid csütörtöki bejelentése óta nem kereste sem a feleségét, sem a gyerekeit. Őt is hiába hívják, nem reagál.

"Úgy tudom, hogy csütörtök óta nem kommunikáltak. Dávid még csak nem is érdeklődik a gyerekei iránt, pedig eddig a nyilvánosság felé azt mutatta, hogy mennyire fontosak számára az ikrek és a Regina előző kapcsolatából született kislánya is. Még csak egy SMS-t sem küldött, hogy megtudja, mi van velük. A rokonok közül többen is próbálták elérni és számonkérni, hogy miért teregette ki a családi szennyest, de senkinek a hívására nem válaszol. Mintha a föld nyelte volna el Dávidot a nagy kinyilatkoztatás után" - mondta a Blikknek a család egyik ismerőse.

Fekete Dávid és ikrei Forrás: Fekete Dávid/Instagram

Az egykori megasztáros, Fekete Dávid másfél év házasság és ikerfiai születése után a közösségu oldalán jelentette be, hogy elválik gyermekei anyjától, Reginától, mert megcsalta őt. Aztán a TV2 Reggeli című műsorában mesélte el, hogy mindketten félreléptek, és Dávid anyagai gondjai is nagy feszültséget okoztak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.