Exatlon Hungary mélyrepülés Bajnokok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bajnokoknak második napon sem sikerült előnyhöz jutniuk, Krisztián árulta el, szerinte mi lehet az oka a mélyrepülésnek.

"Úgy tűnik, hogy ismét egy hullámvölgybe kerültünk. Hétfőn a fókusz megvolt, de az új pálya élménye valahogy elvitte a figyelmünket. Kedden sokkal jobban felszívtuk magunkat, több volt bennünk a tűz, de a hétfői lazáskodás miatt az élet talán úgy rendezte, hogy aznap még nem nyerhetünk, de a hozzáállással szerintem nem volt gond" - mondta Krisztián. Azt is elárulta, Ákos távozása szerepet játszhat-e gyenge teljesítményükben.

Somhegyi Krisztián Forrás: TV2

"Ákossal egy nagyon fontos játékosunkat veszítettük el, mivel ő mindig nagyon objektíven látta a dolgokat. Sportpszichológiai szakértelmével is segítette az itteni versenyünket. Nagyon érezzük a hiányát, de szerintem ezen túl tudunk lépni, a csapategység továbbra is erős" - mondta. Úgy véli, a Kihívók most jobban elkapták a fonalat.

Mi Bajnokok egyáltalán nem gyengültünk, az tény, hogy a versen nagyon kiéleződött.

Volt már erre példa korábban is, most is ugyanúgy ki fogunk mászni a gödörből. Nekünk mindig a szerda és a csütörtök a legfontosabb, amire igyekszünk maximálisan felszívni magunkat

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.