Xantus Barbara árulás Maszk koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus miatt Xantus Barbara elesett egyetlen bevételi forrásától, a színháztól, így kénytelen alkalmi munkákból eltartania a családját. A nehéz időszakokban a tánc az, ami a legjobb gyógyír neki minden problémára.

Xantus Barbara számára is rendkívül megterhelő ez az állandó bizonytalanság, amit a koronavírus okoz. Szerencsére van számára valami, ami bármilyen kedélyállapotban is van, mindig vigaszt hoz neki.

Xantus Barbara számára a tánc a legjobb gyógyír Forrás: FEM3 Café

"Kiskorom óta táncolok, 18 éves koromban majdnem beálltam a Honvéd Együttes tánckarába, de végül más irányt vett az életem. Színésznőként is mindig vidámabb voltam, ha egy zenés darabban léptem fel, de csak most tudatosult bennem, hogy mennyire fontos számomra a tánc.

Ebben a koronavírus-helyzetben valóságos pszichoterápia. A táncban minden érzelmemet megélhetem. Táncolok, ha szomorú vagyok és akkor is, ha boldog. Megesik, hogy sírásig táncolok, mert a ritmus, a zene, a mozgás felszabadítóan hatnak rám és lelkileg is kiegyensúlyozottá tesznek.

Erre most nagy szükségem van és szerencsére az elmúlt napokban a Turay Ida Színházban épp elkezdtük próbálni a Sztár leszel című táncos darabot. Igaz, a szabályozások miatt nem lehet tudni, hogy mikor lehet majd előadni, de a próbákat megtartottuk" - nyilatkozta a Borsnak a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.