Dér Heni várandósan is úgy fest, akár egy díva - Fotó

névnap szerelem férj Dér Heni Gergely
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű énekesnő, nemrég mondta ki a boldogító igent szerelmének, akit Gergely napon megható sorokkal és egy romantikus közös képpel köszöntött.

Heni élete legboldogabb időszakát éli, hiszen pár hónappal ezelőtt hivatalosan is összekötötték életüket szerelmével, Gergővel. Hamarosan pedig szülők lesznek, hiszen a csinos kismama már a harmadik trimeszterben jár.

A fiatal feleség megható, romantikus üzenettel köszöntette férjét névnapja alkalmából. Nem beszélve a képről, amit a posztjához mellékelt, amelyen csak úgy sugárzik róluk a boldogság. Heni fantasztikusan szép kismama, még most is úgy fest, akár egy díva.

"Név jelentése: Éberen őrködő. Név eredete: Görög eredetű, a Grégoriosz, latinul Gregorius névből.. A Gergely név eredeti, komoly, bár visszahúzódó természet kialakulását segíti. Inkább egyedül szeret lenni a gondolataival, mint mások társaságában. Szóban történő kifejezése gyakran nehézkes. Ha a helyzet megköveteli hogy magáról beszéljen, zavarba jön és nagyon kényelmetlen ez számára. Írásban sokkal gördülékenyebben fejezi ki magát, ezért így könnyebben is nyílik meg.Boldog névnapot Férjem!" -írta a kép alá Heni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.