Judy: Sorsszerűnek tartom a 22 évvel ezelőtti autóbalesetemet

Judy sorsszerű énekesnő autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1998. decemberében a Groovehouse zenekar éppen egy rádiós interjúra sietett, amikor autójuk egy kamionnal ütközött. A baleset során Judy sérült meg a legjobban, szinte mindene eltört, ám leginkább az arcát érte sérülés. Egy hónapig küzdöttek az életéért.

Judy szerencsére ma már jól van, feleség és egy gyönyörű kislány édesanyja. Maja a család szerint Judy kiköpött mása, a kislány azonban nem csak külsőleg, hanem személyiségében is anyukájára ütött, főleg, ami optimizmusát illeti.

- mesélte az énekesnő a Borsnak.

Judy Fotó / Molnár-Kis Judit

Judy már szinte nem is emlékszik 22 évvel ezelőtti arcára. Úgy gondolja, hogy az autóbaleset sorsszerű volt és ez kellett, hogy a testképzavaros, csak a külsőségekkel foglalkozó lányból érett gondolkodású nő legyen.

Judy imád anyuka lenni, hálás családjáért és tud örülni az élet apró örömeinek is. Bármi is történjék, belé kódolva van az optimizmus. Bár a színpad már nagyon hiányzik neki, legalább bepótolja most azokat a teendőket, melyekre az elmúlt években nem volt ideje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.