Hajdú Péter elárulta, miért távozik Berki Krisztián a csatornától

Forrás: Instagram/berkikrisztian -
tévé Hajdú Péter Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián távozik a Life TV-től, sokan a hírt összefüggésbe hozták a nemrég napvilágra került bírósági ügyével. Hajdú Péter most elárult, mi az oka, hogy nem folytatják a közös munkát.

Már csak egy bizonyos ideig látható Berki Krisztián a Life TV műsorában, ugyanis mint kiderült, nem folytatja tovább a munkát a csatornánál. Sokan úgy sejtik, ennek köze lehet a sztár közlekedési botrányához.

Berki Krisztián távozik a csatornától. Forrás: .instagram.com/berkikrisztian


Hajdú Péter a Life TV vezérigazgatója most elmondta, mi az igazság.
„A van életünk reality műsor, amit hetek óta láthatnak a nézők a Life TV-n. A műsort eredetileg is úgy indítottuk, hogy a nézők különböző szereplőket, különböző ideig láthatnak a képernyőn. Berki krisztián egy ideig még biztosan szerepelni fog a leforgatott részekkel, de az ő szereplésével is egy meghatározott időszakra terveztünk, ami hamarosan véget ér. Ennek azonban nincs köze a napokban kiderült ügyéhez" – nyilatkozta Hajdú a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.