Kiderült, mi az igazság! Tisztázta a kapcsolatukról szóló pletykákat Curtis és Barnai Judit

eltűnés szerelem Barnai Judit Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas port kavart a minap, amikor kiderült, hogy Curtis barátnője, Barnai Judit letörölte magát a közösségi oldalakról, valamint a rapper letörölte az összes olyan fotóját, amelyen szerelmével közösen szerepelt. A pár most véget vetett a találgatásoknak és elárulta, hogy mi is van közöttük valójában.

A sztárpár a Blikknek elárulta, hogy miért döntöttek amellett, hogy visszavonulnak a nyilvánosságtól.

"Egyszerűen belefáradtunk! Kész, vége! Ennyi volt! Az emberi rosszindulat és a bulvársajtó butasága olyan méreteket öltött mostanában, hogy úgy döntöttem, törlöm magamat mindenhonnan! Így nyugodtabb lesz az életem is"

- mondta Judit.

A válogatott kosárlabdázó elmondta, hogy mióta egy párt alkotnak a rapperrel, rengeteg negatív és gyűlölködő kommentet kapott, ami miatt mostanra betelt nála a pohár.

Forrás: nstagram.com/judie0055

"A lapok is olyan dolgokból csinálnak hírt, aminek nincs is köze a valósághoz és csámcsognak az életünk minden részletén, úgy, hogy nem is ismernek bennünket! Ebből lett elegem! Köszönjük szépen, de innentől kezdve a magánéletünket megtartjuk magunknak és nem kívánunk többet nyilatkozni olyan dolgokról, amikhez másoknak semmi közük sincs."

A szakításukról szóló pletykákra is reagált Judit.

"A lehető legnagyobb rendben van a kapcsolatunk Attival, boldogok vagyunk, immár háromnegyed éve! Szeretnénk kizárólag egymással foglalkozni és nem a rólunk keringő pletykákkal"

- nyilatkozta a rapper barátnője.

"Szó sincs szakításról, nagyon szeretjük egymást! Viszont innentől kezdve megkérek mindenkit, hogy hagyjon minket békén és foglalkozzon a saját dolgával! Én is így teszek, készítem az új zenéimet, sőt hamarosan új dalokkal is érkezem! Judit is azzal foglalkozik, ami az élete: a kosárlabdával és persze, a velem, én pedig vele! Viszont innentől kezdve ehhez már senkinek sincs köze! Egyszerűen csak boldogok szeretnénk lenni egymással és azt nem kívánjuk kirakatba tenni, csak azért, hogy rajtunk csámcsogjanak. - tette hozzá Curtis.

Aki szeret, az ezután is szeretni fog és megérti a döntésünket, aki pedig eddig csak gyűlölködni tudott, annak innentől más célpontot kell találnia, vagy esetleg magába is nézhet, az lehet, hogy rajta is segítene."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.