Ismét felmondott Meghan hercegné egyik alkalmazottja, nem bírják sokáig mellette

Meghan Markle felmondás Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy hírlik, hogy Meghan hercegné mellett kikészülnek az alkalmazottak. A palotában is többen felmondtak már miatta a hírek szerint, most pedig főtanácsosa hagyta ott.

Úgy tudni, amíg Harry és Meghan a palotában éltek, összesen 9 alkalmazott mondott fel, mégpedig a hercegné miatt. Sokan arra tettek panaszt, hogy az egykori színésznő megalázta őket. Ez ügyben belső vizsgálat is indult.

Most viszont egy fontos személy hagyta ott Meghant, Catherine St-Laurent, a főtancsása. A nő mindössze egy évet dolgozott neki, ám úgy tűnik, ez is elég volt. Catherine Bill Gates cégbirodalmában dolgozott azelőtt, hogy a hercegi pár személyzeti főnöke, majd később a hercegnő főtanácsosa lett.
Állítólag Meghan olyan hangnemben beszélt vele, amit egy idő után már nem tudott tolerálni, ezért inkább felmondott – írta a The Sun.

Meghan hercegné újabb alkalmazottja mondott fel. Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas


Viszont mások is távoztak a pár mellől mostanság, például az a férfi, aki eddig Harry utazásait szervezte. Meghan pedig megvált ügynökétől, aki színészi karrierjét egyengette, és neki köszönhetően került be a Briliáns elmék című sorozatba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.