Harry herceg és Meghan Markle hazudott az Oprah-interjúban - Ők maguk vallották be

Forrás: CBS -
Oprah Winfrey titkos esküvő Meghan Markle hazugság Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és Meghan Markle beismerte, hogy nem mondott igazat az Oprah Winfrey-nek adott interjúban: nem volt titkos esküvő.

Meghan Markle azt mondta Oprah Winfrey-nek, hogy három nappal a hivatalos, nyilvánosság előtt zajló esküvőjük előtt titokban összeházasodtak. A ceremóniát a canterbury érsek vezényelte, és a saját kertjükben tartották meg, így hármasban. Több külföldi lap az interjú után boncolgatni kezdte ezt a kijelentést, ugyanis a hivatalos esküvőhöz Angliában is két tanú jelenléte szükséges. A canterbury érsek is cáfolta, hogy titokban összeeskette volna a párt. Az egyik angol napilap kikérte Meghanék házassági anyakönyvi kivonatát, és azon is a mindenki által ismert dátum szerepelt. Ezek után egyértelművé vált, hogy nem volt semmiféle titkos esküvő.

Harry herceg és Meghan Markle Forrás: CBS

Harry és Meghan kijelentését ezek után a sajtósuk tisztázta a Daily Beast magazinban: "Harry és Meghan felolvasták egymásnak a fogadalmaikat pár nappal a május 19-én megtartott hivatalos eküvőjük előtt."

Mark Edwards egy newcastle-i pap megkereste a canterburyi érsek irodáját Meghan állításai kapcsán. Azt mondták neki, mivel Meghan amerikai, ezért "nem érti", hogy törvényes esküvőre, tanúk jelenléte nélkül nem kerülhetett sor az udvarán.

Joggal merülhet fel a kérdés ezek után mindenkiben, hogy miben lódított még Harry és Meghan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.