"Te mocskos, te szemét": így veszekedett Gáspár Győző és Bea asszony - Videó

Forrás: RTL Klub -
Gáspár Győző veszekedés Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea Istenhez fohászkodott, hogy Győzike némuljon meg végre, mire a showman begurult, és visszavágott Beának. Elmondta, milyen új barátnőt szeretne magának. 

Nem ritka a heves vita a Gáspár családban, Győzikéék köztudottan hangosan élik az életüket. Ám néha ez már Beának is sok, így azért imádkozott az évfordulójukon, hogy Győzike végre egy kicsit csendben maradjon.

„Az Isten mentsen meg attól a sok zagyvalékos szövegtől, amit te lenyomsz. Hogy a Jóisten azt adja, hogy a jövőben te halkabb legyél, hogy ne süket legyél, hanem csak néma" – kérte Bea asszony a Life TV Van életünk című műsorában.

Győzikének több se kellett, azonnal visszavágott a sértésre:

„Te mocskos, te szemét. Te mit gondolsz magadról? Hogy én némuljak meg? Én azt kérem a Jóistentől, hogy találjam meg a 180 cm magas, szőke bombázót, meg legyen műtve, szeressen engem"

– mondta a sztár, és hozzátette, reméli Bea akkor majd belepusztul a féltékenységbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.